Nyheder6. februar 2017

Suspekt er helt vild med Vestegnsprinsesserne

Det er velfortjent, at DR3-dokumentaren "Prinsesser fra blokken" har vundet et læs fuld priser, mener forsangeren fra gruppen Suspekt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-57232.jpg
 Thomas S. Laursen

Til Zulu Awards og Reality Awards kunne DR-programmet "Prinsesser fra blokken" ikke bare hive én, to men hele tre forskellige priser hjem.

Dokumentaren modtog nemlig prisen som "Årets originale TV-program" til årets Zulu Awards og priserne "Årets Caster" og "Årets mest grænseoverskridende realitydeltagere" til Reality Awards 2017.

Og det giver respekt hos Vestegnsdrengene i gruppen Suspekt.

– Jeg har set alle de afsnit, der er. Jeg synes, det var godt. Det er et refleksivt program, der er rigtig godt lavet. Programmet fortjener at vinde nogle priser. Det er sjældent, at deres stemme bliver hørt. Det er et vigtigt program, lyder det fra Emil Simonsen til Zulu Awards, der også går under navnet Orgi-E.

- Vi kan genkende noget af det, da vi er vokset op samme sted. Men man skal passe på med at skære det hele over en kam, og sige sådan er det. Suspekt er heller ikke kun pik og fisse, men også meget andet. Og det ved jeg, at de her piger heller ikke bare er. De er ikke kun en ting. Vestegnen er meget nuanceret, fortæller han.

- Vi lagde faktisk det op på Facebook og skrev, at vi elsker Prinsesserne fra Blokken, smiler Orgi-E.

En bagside af medaljen

Og pigerne fra programmet Emma og Siri er meget beæret over at være normineret og har vundet priserne. Men opmærksomheden kan gå begge veje mener de.

- Vi har oplevet en del, at man bliver genkendt en masse steder. Jeg kunne ikke komme i byen forleden, da jeg ikke havde mit pas med. Og så sagde min kæreste til hende, om hun ikke havde set prinsesserne fra Blokken. Det havde hun, og så sagde han, at han kunne finde en artikel, hvor der stod, at jeg var 20 år. Så måtte jeg gerne komme ind, griner Emma.

Og selv om begge piger har oplevet en masse positive ting i forbindelse med programmet, oplever de stadig en del negativ feedback på de sociale medier.

- Der er også flest søde mennesker. Så køre man på den bølge, hvor folk er flinke. Jeg ved, at der er blevet skrevet rigtig mange negative ting. Men jeg gider ikke at læse det, for så går det mig bare på. Men min mor har læst det, og er rimelig nedtrykt over det. Men der ikke nogen, der har sagt noget, lyder det fra Emma.

- Jeg har oplevet, at flere af mine tidligere veninder var begyndt at dele sine meninger, hvor det ikke blev møntet på mig men de andre piger. Og der blev jeg sådan, at jeg ikke gad at have, at de skulle følge med i det her, fortæller Siri.

https://imgix.seoghoer.dk/20170202-zulu_awards_2017-tsl-0004_4.jpg
 Thomas S. Laursen

Siri og Emma er nogle af de piger, vi følger i DR3-programmet "Prinsesser fra Blokken".

Sponsoreret indhold