Nyheder8. november 2015

Suspekt efter prisregn: Stort at blive anerkendt

Det blev til ikke mindre end fire statuetter til rapgruppen Suspekt ved Danish Music Awards
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/suspekt.jpg
 Thomas Laursen

Ingen over og ingen ved siden af. Lørdag aften triumferede rapgruppen Suspekt, der fik tildelt hele fire statuetter.

De vandt nemlig prisen for årets danske gruppe, årets danske urbanudgivelse, årets danske producere og årets danske livenavn.

- Jeg er pissestolt af de priser, og jeg synes, de var fuldt fortjent, og jeg skal bære dem med ære, siger Emil Simonsen, bedre kendt som Orgi-E.

Især prisen for årets livenavn er gruppen meget tilfreds med.

- Det er noget af det største at blive anerkendt for det, vi har gjort og arbejdet for. Det er den vigtigste pris overhovedet, det tøver vi ikke med at sige, og jeg kan ikke se hvornår, det skulle være, hvis ikke nu, siger Orgi-E.

- Vi sætter en kæmpe ære i at være ude på spillesteder og festivaler, det er vores liv, så at folk ser os og ser, at vi har været der, det betyder meget, siger han.

[node:aller-related-content]

Den ene pris fik gruppen overrakt af den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, og det gjorde et kort øjeblik den ellers ret veltalende rapper stum.

- Jeg blev lidt paf. Hun er jo også fra vestegnen. Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke var en lille smule starstruck. Heldigvis nåede jeg at give den op for hende og kalde hende vestegnens største MILF (Mom I'd Like to Fuck, red.) Hun er en rimelig lækker kælling, og hun har hjerne, siger Orgi-E.

Hjemstavnen vest for København opnåede mere hæder - rapperen S!vas, der er fra Brøndby Strand, vandt nemlig prisen for årets solist.

- At S!vas så vinder den pris, er jo også et tegn på, at man ikke skal underkende der, hvor vi kommer fra. Husk at holde øje med os. Vi lever, siger rapperen.

Sponsoreret indhold