Susanne Lana: Driv bordel som tyskerne

Susanne Lana vil have ordnede forhold blandt luderne.

Susanne Lana vil have ordnede forhold blandt luderne.

Foto: Mikael RieckAltid karismatiske Susanne Lana, der gennem adskillige årtier har henrykket folk på Dansktop-hitlisterne og diverse spillesteder, har altid en skarp mening om det, der foregår i samfundet.

Således har hun også en holdning til den debat, der for tiden kører om købesex, efter at regeringen har trukket i land i forhold til et ellers planlagt forbud.

Susanne Lana: Chokfrisure

- Man skulle gøre, som de gør i Tyskland. Nemlig lave bordellerne med en fast ansat, og der skal være lægetilsyn en gang om ugen, så man slipper for nogle kønssygdomme.
Og så skal der betales skat, og alle dem fra gaden skal væk. (...) Det er en rigtig lorteregering, vi har fået, skriver hun blandt andet på sin Facebook.

Også et par andre emner får en tur med på vejen i en skarp tone. Du kan se hele Susanne Lanas Facebook-update herunder.


Hej fbv.
Så hører man at det skal være forbudt med købesex,det syntes jeg ikke man skal blande sig i,men der imod skulle man gøre som de gør i Tyskland,menlig lave bordellerne med en fast ansat og der skal være lægerilsyn en gang om ugen så man slipper for nogle kønssygdomme,og så skal der betales skat,og alle dem fra gaden skal væk.
Dernæst fatter man jo ikke at staten ikke er mere interesseret i at tjene penge? Jeg mener hvorfor har man ikke selv taget parkering pengene istedet for de skide europark som snyder og bedrager bilister som det passer dem,har selv været ude for det,men det er jo forkert at altid dømme dem som arbejder for dem,men det er selskabet som er råddent.
Jeg sidder bare og bliver så gal for det er en rigtig lorte regering vi har fået og så kan jeg ikke lide at Margrethe Vestager sidder og trækker i trådene,vi skal have valg så hurtigt som muligt hvis det stod til mig.
Ellers har jeg kun tilbage at ønske Jer alle en rigtig god aften.
Knuzz Sanne

Susanne Lana: Felix er min nye fyr

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close