Nyheder21. marts 2009

Susanne Georgi: Single og solo

Den 32-årige Me & My-sangerinde er nu single både privat og musikalsk, men begge dele er dog kun for en kortere periode, håber hun
Af af
Susanne Georgi glæder sig til at repræsentere Andorra, når der afholdes Melodi Grand Prix i Moskva
Susanne Georgi glæder sig til at repræsentere Andorra, når der afholdes Melodi Grand Prix i Moskva
 Foto: All Over

På flere områder står den yngste af Me & My-søstrene, Susanne Georgi, nu på egne ben, hvilket hun har det både godt og skidt med. Dels er hun single i privatlivet - den seneste kæreste holdt kun et års tid - dels er hun alene, når hun i maj skal synge ved det europæiske Melodi Grand Prix i Moskva. Her skal hun repræsentere Andorra, hvor hun har boet de seneste 13 år.

- Ja, jeg er virkelig blevet solo, men det er nu ikke så slemt, som det lyder. Det er jo nok min egen skyld. Jeg kan godt lide min frihed, så jeg bliver hurtigt træt af de fyre, jeg er kærester med, siger 32-årige Susanne.

- Den seneste kæreste, jeg havde, var en dansk fyr, og dem foretrækker jeg, for fyrene i Andorra er simpelthen så kedelige, at de ikke er værd at samle på. Jeg har prøvet, så jeg ved, hvad jeg taler om, griner Susanne.

- Men jeg er lidt af en partyløvinde, så jeg kan godt lide, at der sker noget. Men før eller siden skal jeg selvfølgelig giftes og have børn ligesom min søster, Pernille, som har to børn. Men indtil det bliver min tur, kan jeg jo godt have det lidt sjovt.
.

Sponsoreret indhold