Nyheder26. oktober 2009

Susanne Doréng: Anni skal ikke være bange

Den tidligere elskerinde forstår ikke, at Fønsby er tosset over offentliggørelsen af Erik og hendes affære
Susanne kan ikke forstå, hvorfor Anni gider tage på vej over hendes og Eriks affære for 100 år siden
Susanne kan ikke forstå, hvorfor Anni gider tage på vej over hendes og Eriks affære for 100 år siden
 Foto: Niels S. Andersen og Facebook

Susanne Doréng fortæller i denne uges udgave af SE og HØR - samt i en ny bog - den saftige historie om en heftig affære med Erik Damgaard, som hun havde i sin ungdom, og det har gjort Anni-pigen aldeles fnysende.

- Jeg syntes, det er synd for hende, hun har skrevet en så dårlig bog, at Erik er tophistorien. Han må jo have givet hende en oplevelse, som hun ikke har kunnet erstatte siden dengang, siger Anni Fønsby til Ekstra Bladet.

Også på sin Facebook-profil giver Fønsby en gang lak til Doréng.

Erik Damgaard afviser på sin side ikke kendskabet til sin tidligere flamme, men er mildest talt heller ikke lykkelig over historien - og kvinden bag.

I den anden ende af historien står 50-årige Susanne Doréng, som stadig har sine minder.

SE og HØR bringer her Susannes uforkortede kommentar til Damgaard-Fønsby-parret efter deres småaggressive udfald mod hende:

- Utroligt, at Anni reagerer sådan. Hun burde da bare blinke med øjnene, hun behøver ikke ligefrem at svine mig til på sin Facebook-profil.

- Bogen har solgt godt, før SE og HØR bragte historien, og Anni må da om nogen kende pressen, så jeg forstår ikke hendes reaktion.

- Hun behøver ikke at være bange, jeg er jo lykkeligt gift med Alex og har alt det, jeg kan ønske mig. Gode uddannelser, en kanon forretning, hus, sommerhus, båd osv. Jeg har selv arbejdet mig op og har altid haft meget succes i livet.

- Anni burde bare unde én det godt, og hun ved jo, alle har en fortid, siger Susanne Doréng.

Sponsoreret indhold