Nyheder3. april 2011

Susanne Bier: Skamroses i USA

Amerikanerne er vilde med Oscar-vinderen og hendes film
Susanne Bier spås stor succes af de amerikanske anmeldere
Susanne Bier spås stor succes af de amerikanske anmeldere
 Foto: All Over

Susanne Bier rider på en succesbølge i øjeblikket. Først vandt hendes film Hævnen en Golden Globe, så blev den hædret med en Oscar, og nu har de amerikanske anmeldere så fældet deres dom over In a Better World, som er filmens internationale titel - og den er bestemt positiv.

- Filmen demonstrerer Susanne Biers ypperlige gave for at fortælle dystre historier, skriver ABC News, ligesom Los Angeles Times kalder In a Better World for "Extraordinary". Og skamrosen fortsætter, beretter B.T.:

Se også: Galleri: Bier i fint Oscar-selskab

- Med så meget middelmådighed der udstilles i de amerikanske biografer, er der belæg for at fejre, når fantastiske nye film fra verdensklasse-instruktører finder deres vej til biografer i USA, lyder det således fra den anerkendte anmelder Leonard Maltin i Huffington Post.

Wall Street Journal spår i en stor artikel filmen til at hitte blandt et ellers dovent og kræsent amerikansk publikum, mens filmmagasinet Variety skriver om et "stærk, nutidigt drama".

Læs også: Klar til den røde løber

AP beskriver filmen som "en smuk udført og omhyggeligt konstrueret fortælling", og Rolling Stone stemmer i ved at kalde den for "et følelsesmæssigt kraftværk".

Der er også stor ros til Susanne Bier fra Hollywood Reporter og Entertainment Weekly. Nu skal det blot blive spændende at se, hvordan filmen rent faktisk bliver modtaget af publikum, når den får premiere i USA - i første omgang i Los Angeles og New York.

Husk at melde dig ind i SE og HØRs facebook-gruppe her

Sponsoreret indhold