Nyheder8. januar 2017

Susanne Bier kan vinde Golden Globe i aften

I aften kan Susanne Bier føje endnu en pris til samlingen, hvis ”Natportieren” vinder for bedste miniserie.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5898284da.jpg
 Foto: All Over

Søndag aften stimler stjernerne sammen til årets første store prisfest i Hollywood.

Og der er mulighed for dansk triumf, når Susanne Biers ”Natportieren” har mulighed fir at vinde hele fire Golden Globe-priser

Miniserien er nomineret i kategorierne: ”Bedste Miniserie”, ”Bedste Mandlige Hovedrolle i en Miniserie” (Tom Hiddleston), ”Bedste Mandlige Birolle TV” (Hugh Laurie) samt ”Bedste Kvindelige Birolle TV” (Olivia Colman). Og hvis tv-serien får prisen ”Bedste Miniserie”, skal Susanne Bier på scenen og modtage prisen.

Og det er da ikke usandsynligt, at der kan komme en pris til serien, da Susanne Bier fik en Primetime Emmy som "Bedste Instruktør" for tv-serien i september.

”Natportieren”, der på engelsk hedder ”The Night Manager” er oppe imod ”American Crime”, ”The Dresser”, ”The Night of” og ” The People v. O.J. Simpson: American Crime Story” i kategorien.

Susanne Bier har det med at snuppe priser. Hun har allerede en primetime Emmy for “Natportieren”, hun har to Bodil-priser for “Den Eneste Ene” og “Elsker dig for evigt”, og hun har både en Oscar og en Golden Globe for bedste udenlandske film for ”Hævnen”.

Se billeder fra da Susanne Bier vandt sin Emmy:

Susanne Bier vinder en Emmy 19092016

Sponsoreret indhold