Nyheder 26. oktober 2012

Susanne Bier: Hader den røde løber

Den nødvendige optræden er angstprovokerende for filminstruktøren
Glamour er ikke noget for den danske fiminstruktør Susanne Bier.
Glamour er ikke noget for den danske fiminstruktør Susanne Bier.
Foto: All OverHun er dansk films største succes. Filminstruktøren Susanne Bier, der står bag kæmpesuccesserne "Den eneste ene", "Hævnen" og senest "Den skaldede frisør".

Galleri: Susanne Bier i fint selskab

Men med de populære film følger berømmelsen og turene ned ad den røde løber til de mange premierer. Og det sidste er absolut ikke noget Susanne Bier bryder sig om.

- Det er forholdsvist angstprovokerende. Jeg er ikke særlig god til det. Hvis det virker anderledes, når du møder mig, er det, fordi jeg er prof. Jeg er i virkeligheden et lidt genert menneske. Jeg er ikke den festlige person til festen. Jeg er på ingen måde social, forklarer Susanne Bier til Femina.

Heller ikke de mange fester i forbindelse med prisoverrækkelser, hvor der er store stjerner til stede, er noget for den 52-årige Susanne Bier.

- Jeg har talt med alle mulige stjerner, jeg er bare ikke særlig god til det. Jeg synes ikke, det er fedt. Jeg er rigtig god til at tale med folk, når jeg arbejder med dem. Men det dér, hvor man på en måde skal være skuespiller og skal kunne køre en facade af, det er nærmest.. angstfremkaldende, siger Susanne Bier.


Susanne Bier vandt en Oscar for "Hævnen", men hun bryder sig ikke om al postyret. Her med kæresten Jesper Winge Leisner. (Foto: Thomas Laursen)

Susanne Bier: Ulykkelig kærlighed

Sponsoreret indhold