Nyheder25. september 2008

Susan K: Van Gils-model

Blondinen fra ”Paradise Hotel” har underskrevet en eksklusiv kontrakt med det verdenskendte, hollandske modehus
Der er noget mere glamour over at være Van Gils-model end at knalde for åben skærm i "Paradise Hotel"
Der er noget mere glamour over at være Van Gils-model end at knalde for åben skærm i "Paradise Hotel"
 Foto: Van Gils

Efter adskillige rygter og spekulationer har historien om den maskerede mand Mr. Gander, som de seneste uger et set med alskens smukke kvinder rundt om i Europa, nu taget en overraskende drejning.

Det viser sig nemlig at være det hollandske modehus Van Gils, der står bag mystikken.

Van Gils' forklædte og velklædte mand dukkede første gang op i Venedig ved The Venice Film Festival i sidste måned med den italienske model og skuespiller, Laura Esposto, ved sin side. Derefter gik turen til London med Pamela Anderson ved hans side.

I forrige weekend var det "Paradise Hotel"-silden Susan K´s tur, da hun havde herren med på bl.a Emma og Park i det københavnske natteliv.

Men det havde sine årsager. Susan K. er nemlig blevet udvalgt til at være Van Gils´ ansigt i Danmark i den nye kampagne, og dermed deler hun "skæbne" med bl.a. Pamela Andersen, den svenske TV-vært Carolina Gynning, den belgiske Miss Belgium og den hollandske playboy-model Lieke Van Lexmond.

Lykkelig Susan

Van Gils-kampagnen lanceres i dag d. 25. september, og dermed holder Susan K. stadig liv i sit navn selv om det efterhånden er et års tid siden, at hun blev kendt for at være mere end almindeligt aktiv på de hvide lagener i realityshowet.

- Det er helt vildt dejligt, lyder Susans kommentar til sit nye job.

Og mon ikke også der bliver lidt mønt til at supplere lønnen fra den daglige tjans som ekspedient i en sushibar.

Sponsoreret indhold