Nyheder27. januar 2010

Susan K: Tilbuddene vælter ind

Den voldstiltalte realitybabe er mere populær end nogensinde og mangler ikke noget at lave på trods af ølglasepisoden i Århus
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/susankfleretilbudendfoer1-jpg.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Tilsyneladende har episoden på Social Club i Århus lillejuleaften, hvor hun kastede et ølglas mod en garderobepige, og den efterfølgende varetægtsfængsling ikke skadet Susan K's ry og omdømme. I hvert fald ikke, når det gælder nye job rundt omkring i landet.

- Lige for tiden får jeg faktisk flere tilbud end normalt. Jeg har bartenderjob næsten hver weekend - en del gennem Nikolai Krølls firma Starsearch, hvor jeg er del af en pakkeløsning til diskoteker, men jeg får også mange solojob.

- Og så er der flere spændende TV-projekter, som jeg ikke må tale om endnu. Jeg skal også snart ud at holde foredrag for en ungdomsklub om "Paradise Hotel", fortæller Susan til SE og HØR.

Hun har da heller ikke mærket den store, negative effekt, når hun er ude at feste.

- Nej, det er egentlig ikke, fordi jeg får negative kommentarer fra folk. Lørdag var jeg i byen med en flok paradisoer 3 forskellige steder, og det er det samme scenario som altid - jeg giver mange autografer og får taget billeder med folk.

- Det er jo heller ikke deres sag at blande sig, for så får de da selv en kommentar med på vejen. Jeg finder mig jo ikke i ret meget, griner Susan til SE og HØR.

Tilbagebetaling til mor

Da hun var varetægtsfængslet midt i den glade højtid, sad hendes kære mor frustreret tilbage på selve juleaften, hvor hun ellers skulle have hygget med sin kendte og normalt så travle datter.

Det roder Susan nu bod på ved at tilbringe 1½ uges tid hos hende i den lille by Skovby ved Galten uden for Århus.

- Ja, jeg hygger hos min mor nogen tid for at indhente det forsømte fra jul og nytår. Så laver vi god mad, spiller spil på internettet og går til banko. Tiden efter min løsladelse har både været stressende, hektisk og rolig på én gang, men lige nu er det i hvert fald ro og afslapning i Århus, siger Susan.

Forholdet til hendes mor er rigtig godt - måske bedre end nogensinde.

- Ja, det er supergodt. Det har det nu altid været, men vi er nok blevet lidt tættere i denne tid, hvilket jeg er meget glad for. Ens mor er jo den bedste i verden, kvidrer Susan fra sin jyske residens.

- Har din mor skældt dig ud over alt det her?

- Ha-ha, nej, det er vist lidt for sent at skælde ud på en pige på 35 år, er det ikke? Men en lille bemærkning eller 2 har jeg da fået med på vejen ...

Sponsoreret indhold