Nyheder26. maj 2009

Susan K: Snaver med Sidney

Det nyslåede bartender-makkerpar gik sammen til fest med Sidney Lee-tema på Nørrebro og endte på natklub, hvor de byttede mundvand
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/sidneyogsusansnaver1-jpg.jpg

Rygterne har været mange på det seneste om en mulig romance, men det hele har bare været spil for galleriet og rent spin beregnet på at få fokus på deres nye samarbejde som bartenderteam.

Men både Susan K og Sidney Lee nyder trods alle afvisningerne at snave hinanden i gulvet. Det beviste de til fulde i weekenden, hvor de byttede mundvand til den store guldmedalje på Karel van Mander-natklubben i København.

Forinden havde det umage par været til en stor fest på Erhvervsakademiet med Sidney Lee-tema, hvor alle deltagere så vidt muligt var klædt ud som selvbruner-wrestleren.

Arrangørerne havde spurgt Sidney, om han selv ville dukke op mod at få fri bar. Det sagde han ja tak til og inviterede realityblondinen Susan med. Hun gik derefter hele linen ud for at komme til at ligne sin makker.

- Hi, hi, ja, jeg lånte både T-shirt, bandana og en masse selvbruner for at komme til at ligne ham. Det var simpelthen så grineren. De folk til festen var helt vilde og nærmest tiggede og bad os om at komme tilbage en anden gang. Men det der bruncreme var altså ikke helt nemt at få af bagefter. Det er, som om der stadig sidder lidt tilbage i mit hoved endnu, fniser Susan K.

Da parret senere endte sammen på Karel van Mander med en række venner, eskalerede løjerne udi det ekstreme. Der blev gået til alkoholen, og Sidney og Susan snavede hinanden i gulvet i fuld offentlighed, så tungerne næsten blev vredet af led.

- Vi er altså ikke kærester. Vi snavede bare lidt for sjov - det gør jeg jo så tit, kvidrer Susan K.

Sponsoreret indhold