Nyheder11. marts 2010

Susan K: Slap billigt

Den storbarmede blondine skal ikke mere bag tremmer
Køn, sexet og nu voldsdømt. Susan K slap særdeles billigt efter et sørgeligt overfald på en kun 20-årig gaderobepige i århus
Køn, sexet og nu voldsdømt. Susan K slap særdeles billigt efter et sørgeligt overfald på en kun 20-årig gaderobepige i århus
 Foto: Peter Grosen

80 timers samfundstjeneste. Sådan lyder straffen for partypigen Susan K efter hendes vanvittige overfald på en sagesløs gaderobepige på et århusiansk diskotek den 23. december sidste år. Her kastede hun et tungt ølkrus i hovedet på den 20-årige kvinde, der måtte sys med 6 sting.

Dommen lød på 3 måneders betinget fængsel, hvoraf den ene måned blev gjort ubetinget. Men da den tidligere "Paradise Hotel"-deltager allerede har afsonet 15 dage, slipper hun med 80 dages samfundstjeneste. De skal afvikles inden for det næste halve år.

- Jeg er meget lettet, og nu kan jeg endeligt komme videre med mit liv, siger hun til B.T. Gennem hele sagen har Susan K da heller ikke bekymret sig meget om sit offers velbefindende.

Brystbomben var tiltalt efter straffelovens paragraf 245, der handler om legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter. Den slags kan give op til 6 års fængsel, så realitykendissen kan med rette betegne sig selv som heldig.
Sponsoreret indhold