Susan K. raser: Jeg er blevet røvrendt!

Susan K. er rasende

Susan K. er rasende

Foto: Thomas S. Laursen

Reality-baben Susan K. er rasende. Ifølge hende er hun nemlig blevet godt og grundigt røvrendt af sin tidligere arbejdsplads 'Hot Buns' i Aarhus.

Det fortæller Susan K. til realityportalen.dk:

LÆS OGSÅ: Susan K.: Smider tøjet

- Jeg har ikke fået løn fra min tidligere arbejdsplads, hvilket rent ud sagt stiller mig i en lorte situation. Jeg kan ikke betale min husleje, og det er enormt frustrerende og fortvivlende, at jeg er blevet røvrendt på den måde af et sted, hvor jeg har lagt blod, sved og tårer, fortæller Susan K til realityportalen.dk, og forsætter:Susan K. er ikke tilfreds med sin tidligere arbejdsplads, 'Hot Buns', der ligger i Aarhus (Foto: Thomas S. Laursen)


- Det er gået udover alle de tidligere ansatte, og jeg ville ønske at jeg kunne hjælpe dem alle, da jeg føler et ansvar som tidligere restaurantchef, men jeg er selv magtesløs. Heldigvis ved jeg, at fagforeningen vil kæmpe vores kamp, fortæller Susan K. til realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Susan K. flytter i rækkehus

Men livet som arbejdsløs betyder, at Susan K. både må flytte og bede om hjælp fra sit netværk. Hun fortæller således, at hun er nødt til at lejet et værelse ud i sit rækkehus for at få pengene til at slå til.

- Det er en kæmpe omvæltning pludselig at skulle starte forfra. Man kan sige, at jeg i øjeblikket, er ved at samle mig selv op fra det træ som de fældede mig ved, fortæller Susan K. til realityportalen.dk og tilføjer, at hun allerede nu leder efter et nyt job med lys og lygte.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close