Nyheder11. september 2008

Susan K.: Opsøgt af Riskærs kæreste

Efter SE og HØR afslørede, at rigmanden har overnattet hos den blonde brystbombe, dukkede Darja op på realitybabens arbejdsplads
34-årige Susan K. fik besøg af Riskærs 22-årige kæreste på sin arbejdsplads
34-årige Susan K. fik besøg af Riskærs 22-årige kæreste på sin arbejdsplads
 Foto: Michael Medgyesi/ Thomas Laursen

Selvom det lyder mærkeligt, så tror Susan K., at det var helt tilfældigt, da Klaus Riskærs kæreste Darja forleden troppede op i den sushibar på Christianshavn, hvor sexbomben arbejder.

-Vi snakkede lidt frem og tilbage, og hun fortalte, at hun havde været lidt sur de seneste par dage, siden historien kom frem. Men jeg forsikrede hende om, at Klaus og jeg intet havde lavet, fortæller Susan K.

Darja tror dog heller ikke selv, at der skete noget mellem hendes kæreste og realitybaben, da den dameglade kvindebedårer for nylig faldt omkuld i Susan K.s seng.

- Jeg er sikker på, han får alt det, han skal bruge, hos mig. Efter at have set et billede af hende, har jeg desuden meget svært ved at forestille mig Klaus ligge i ske med hende, lyder det fra den 22-årige Darja.

Den udmelding får dog ikke Susan K.'s pis i kog. Tværtimod.

- Hun har jo ret. Jeg kunne da heller ikke forestille mig at ligge i ske med ham. Det projekt er helt og aldeles Darjas. Han er langtfra en type, jeg nogensinde vil gå efter - det er han vist for gammel til. Jeg kender knap nok manden, men en flink fyr er han da, griner Susan.

Sponsoreret indhold