Nyheder19. november 2009

Susan K og Søren: Forholdet dødsdømt

Realityparret kommer ikke til at leve et langt og lykkeligt liv sammen
Susan K Og Søren spås ikke en lang og lykkelig fremtid sammen
Susan K Og Søren spås ikke en lang og lykkelig fremtid sammen
 Foto: Claus Bonnerup

Selv om de to 35-årige turtelduer selv har så stor tiltro til deres forhold, at de allerede efter et par uger begyndte at overveje at få børn sammen, er det ikke alle, der nærer lige så stor tillid til, at forholdet holder.

Spillestedet Betsson har derfor valgt at give folk mulighed for at spille på, hvor længe Susan K og Søren fra "Robinson Ekspeditionen" er kærester.

- Vi har valgt at sætte odds på Susan og Sørens parforhold, da de begge har været meget åbne omkring den opmærksomhed og de problemer, der er forbundet med at være realitystjerner i dagens Danmark, siger Line Peteri fra Betsson.

- Hos Betsson Danmark har vi fulgt parrets kærlighedshistorie med stor interesse. De er et sødt og sympatisk par, men erfaringen viser også, at kærligheden har hårde odds, når man sådan er i mediernes søgelys, forklarer Line Peteri.

Maks. 1 år

Det fremgår tydeligt af oddsene, at Betsson ikke har meget fidus til, at kærligheden holder.

Spillefirmaet mener, at der er størst sandsynlighed for, at Susan K og Søren er sammen mellem 6 og 12 måneder. Den konstellation er spået til odds 1.90. Hvis man ikke tror, at forholdet holder i mere end 6 måneder, kan man sætte sine penge på odds 3.00. Og endelig kan man få sine penge 4.25 gange igen, hvis man har is i maven og tør at satse på, at Susan K og Søren er kærester i over et år.

Se, hvordan du spiller på forholdet.

Sponsoreret indhold