Susan K.: Nægter at sige undskyld

Susan K giver eksempler på sin træfsikkerhed i den nye omgang Paradise Hotel

Susan K giver eksempler på sin træfsikkerhed i den nye omgang Paradise Hotel

Foto: All Over

Mens pigen, der er kendt for at have været med i et realityshow, har travlt med at holde gang i sin berømmelse, spille poker og dandere rundt i det københavnske natteliv, så ligger hendes offer fra den fatale lillejuleaftensbrandert stadig hjemme i Århus og plejer sin hjernerystelse.

Men Susan K er kold.

Det fortæller hun på msnstarlounge.dk.

Susan K siger ikke undskyld til garderobepigen, der kort før jul fik et glas i hovedet. I stedet kalder realitykendissen episoden på diskotek Social Club i Århus for "en fejl".

- 90 procent af alle, jeg kender, begår fejl. Jeg synes, det er skuffende, at man ikke kan få lov til at begå en fejl, bare fordi man er et navn i medierne. Jeg har jo ikke slået pigen ihjel, siger Susan K.

I stedet har hun travlt med at fortælle, hvor forfærdeligt hendes fængselsophold har været.

- Maden derinde var rigtig dårlig. Vi fik næsten ikke noget kød, og jeg er en rigtig kødspiser. Det var ofte bare noget sammenkogt med ris, hvor der virkelig var sparet på kødet, fortæller hun og fortsætter:

- Vi fik varm mad klokken 11.30, men kun rugbrød til aftensmad med halvanden stykke pålæg til hver. Jeg har tabt mig, mens jeg har siddet inde, men det må jeg få gjort noget ved nu, siger hun.

Forståelsen for, at hun og hendes julebrandert faktisk har såret et andet menneske - både fysisk og psykisk - synes at være lige så langt fra hende, som hendes nu ekskæreste, Robinson-Søren, som hun for mindre end et par måneder siden gerne stod frem og sagde, at det var manden, hvis børn hun gerne ville føde. La-di-da..

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close