Nyheder18. marts 2009

Susan K.: Fræk servitrice

Efter en periode på dagpenge har blondinebomben fået tjans på legendariske Kraznapolsky i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/susan-k-nyt-job-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

Det er ikke mere end et par måneder siden, at den tidligere Paradise Hotel-babe og partypige Susan K. i Ekstra Bladet udtalte, at hun nu ville gå Paris Hilton i bedene og leve af sit gode navn ved blandt andet at arrangere fester.

Hun kvittede dermed jobbet som sushi-tjener og gik midlertidigt på dagpenge, mens hun grublede over, hvordan hun kunne få omsat sin berømmelse til en levevej.
Men nu tyder noget på, at hun er kommet på andre tanker. Susan K. er nemlig blevet ansat som manager og servitrice på den nærmest legendariske Café Kraznapolsky i København.

- Ja, jeg gad ikke ligge derhjemme mere og være på dagpenge. Det var lige til at blive deprimeret af. Jeg er gode venner med ejeren af caféen, og han mente, at jeg med min alder og erfaring var lige den rette til at få sparket lidt gang i biksen om dagen, kvidrer Susan K., som har første arbejdsdag idag tirsdag.

- Det er en virkelig god café, hvor de har noget rigtig lækker mad i løbet af dagen, fortæller hun.

Er dine planer om at arrangere fester sat i bero?

- Nej, nej. Der er stadig nogle ting igang, men det er svært at leve af. Jeg har da overvejet at oprette mit eget firma, men nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at arbejde igen, fortæller den smukke Paradise Hotel-blondine.

Kan man sige, at Kraznapolsky med dit indtog nu bliver lidt mere sexet?

- Hi, hi. Ja da.

Sponsoreret indhold