Nyheder13. september 2011

Susan K er forelsket

Brystbombens ”forlovelse” er ved at udvikle sig til mere end blot fis og ballade - se den heldige
Susan K er faldet for en 28-årig bar-ejer fra Bulgarien. Se ham her
Susan K er faldet for en 28-årig bar-ejer fra Bulgarien. Se ham her
 Foto: All Over

Da Susan K i midten af august bekendtgjorde, at hun var forlovet med bulgareren Yavor Penev, sagde hun at det mest var for sjov. Nu viser det sig, at der nok alligevel ligger mere i facebook-forholdet, end bare et godt grin.

Læs også: Susan K ikke forlovet alligevel

Den barmfagre reality-stjerne har nemlig spenderet en stor del af sin sommer i Bulgarien sammen med Yavor Penev, som hun i øvrigt kalder for Jack. De to er blevet så glade for hinanden, at han nu kommer til Danmark for at besøge sin sommer-flirt.

- Han kommer her den 27. september og så skal vi rundt og besøge forskellige diskoteker i landet, siger Susan K.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2c12859f858e43b192cb947eefc6fef4.jpg


Susan og Yavor - som også kaldes Jack (Foto: facebook)

Jack har adskillige barer i Bulgarien og er blandt andet bestyrer af dansker- magneten Den glade viking. Det var også der, de to mødte hinanden da Susan K var i Sunny Beach i sommer.

Læs også: Susan K viser det hele
Den 37-årige reality-stjerne glæder sig meget til at få sin 28-årige sommerflirt til Danmark. Hun er nemlig gået hen og blevet småforelsket i den 9 år yngre bulgarer.

- Jeg er blevet lidt glad for ham, så nu må vi se, hvordan det går når han kommer, siger en glad Susan K, som allerede har overvejet konsekvenserne af at forelske sig i en mand, der bor i et andet land.

- Nu må vi lige se, hvad der sker, men det kan sagtens tænkes, at jeg flytter ned til ham. Det er ikke noget, der skal stå i vejen for, hvis det er det rigtig, siger Susan K til seoghør.dk

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.


Sponsoreret indhold