Nyheder9. juni 2009

Susan K: Arbejdsløs

Blondinebomben er stoppet som tjener på Café Krasnapolsky, der er blevet solgt. Men det skorter ikke på nye projekter for den frække realitystjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/susank1-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

Man kan ikke just anklage storbarmede Susan K for at være forudsigelig, når det gælder job, kærester eller snavepartnere i byen. På alle tre områder skifter hun jævnligt ud, og denne gang er det så arbejdet som tjener og manager på den legendariske Café Krasnapolsky, der er blevet droppet.

Her nåede hun at arbejde i bare 2 måneder. Susan er dog ikke blevet fyret. Stedet er derimod blevet solgt, og derfor fik realitystjernen et vink med en vognstang om, hvor vinden blæste hen.

- Ja, jeg havde sidste arbejdsdag den 1. juni. Ejeren sagde til mig, at jeg skulle kigge mig om efter noget andet, da det nok ville blive solgt i juni. Han er en god ven, så han ville ikke have, at jeg skulle rende rundt og være arbejdsløs, fortæller Susan K.

Hun har dog ikke specielt travlt med at lede efter nyt job.

- Jeg tror bare, at jeg vil være på udkig og ikke være decideret jobsøgende indtil midt i juli. Lige nu har jeg nemlig travlt med en række forskellige TV-shows, der kan ses til efteråret.

- Men ringer Bo Bech (mesterkok, red.) og mangler en tjener i mellemtiden, så er jeg frisk, fniser hun.

- De TV-shows, du taler om, hvilke er det?

- Desværre, det er altså TV-stationernes job at afsløre.

- Kunne det for eksempel dreje sig om den nye omgang af "Fangerne på fortet" på TV3?

- Hi, hi. Det ved man jo aldrig, lyder det skummelt fra nu arbejdsløse Susan.

Sponsoreret indhold