Nyheder 16. december 2011

Susan K: Alt for dyrt knald

Realitybaben nægter at give 400 kr. for en sikker omgang på lagnerne med et designergummi
Susan K vil hellere købe kondomer end at bruge dem, der er gratis, men hun vil ikke give 400 kroner pr. styk
Susan K vil hellere købe kondomer end at bruge dem, der er gratis, men hun vil ikke give 400 kroner pr. styk
Foto: All Over

Så er der godt nyt til alle mærkedyr og design-fanatikere. Louis Vuitton, som normalt er kendt for deres præstigefyldte tasker, har lanceret designer-kondomer.

Louis Vuitton-kondomer lyder fornemt, men mest af alt dyrt. Man skal da også have en 400 kr. seddel op af lommen, hvis man vil investere i en enkelt regnfrakke til den enøjede.

Susan K er fortaler for brug af kondom, men var ved at få kaffen galt i halsen, da hun hørte om designer-gummiet.

Læs også: Susan K: Aldrig uden kondom

- Det er godt nok et dyrt knald!, siger Susan K, som selv foretrækker kondomerne af mærket Love Box.

- De er supereffektive og kan holde til lidt af hvert, forklarer godten, som ikke har tænkt sig at kaste sig ud i en omgang lagengymnastik med det nye designer-kondom.

- Det ser fedt ud, men jeg ville være bange for, at det ikke var sikkert. Jeg tror måske, at Louis Vuitton har bevæget sig ind på et forkert område. Jeg forbinder mest det mærke med noget, som skal se godt ud, og tænker, at det måske ikke er så sikkert, fortæller Susan K, som lugter ramaskrig, hvis et af de dyre kondomer skulle sprænge.

Læs også: Susan K: Lige på og hårdt

- Jeg kan lige se det for mig, hvis man gik hen og fik en livstruende sygdom, fordi det ikke holdt. Så ville de helt sikkert få en retssag på nakken, lyder det fra Susan K.

Den barmfagre blondine indrømmer dog, at hun ville blive imponeret, hvis en fyr viftede sådan et 400 kroners gummi-eksemplar foran hende. Fyren behøver dog ikke gå med kondom for at score Susan K. Hun har nemlig altid selv kondomer med.
Sponsoreret indhold