Susan Astani forstår ikke Michalas beslutning: Krig i familien

Michala Kjær sammen med sin mor Janni Spies.

Michala Kjær sammen med sin mor Janni Spies.

(Foto: All Over)

Den snart 28-årige jetsetbabe, Michala Kjær, var hurtig til at vælge side til fordel for sin mor Janni Spies, da krigen og millionfejden brød ud, og det har taget hårdt på hendes 74-årige far, har stedmoderen Susan Astani tidligere fortalt.

– Michala har fravalgt os, så det er hendes valg. Jeg ved ikke, hvorfor hun har fravalgt os, for Christian er den sødeste far i verden. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at hun ikke vil se os, sagde Susan Astani sidste år.

Hendes mand Christian Kjær lever på den grønne gren rent materialistisk, men datterens beslutning tager hårdt på erhvervsmanden, hofjægermesteren og medejeren af cementkoncernen FLSmidth, fortæller hans kone.

– Når man har en far i den alder (Christian Kjærs, red.), er hver eneste dag en gave. Christian har accepteret det, fordi han ikke kan gøre noget ved det. Det er Michalas valg, og det tager hårdt på ham, siger Susan Astani, da SE og HØR fangede hende til premieren på¨"Baywatch".

Selv om det dermed er tydeligt, at Christian Kjær har ondt i hjertet over sin datters beslutning, er der intet, der tyder på, at forholdet kan reddes.

I 2013 var Michala Kjær i hvert fald ikke klar til at tilgive sin far. Tværtimod.

– Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg ikke ser min far. Jeg har ikke haft kontakt med ham i snart halvandet år og har heller ingen planer om at få det. Derfor deltog jeg naturligvis heller ikke i hans reception, sagde Michala Kjær til Ekstra Bladet, i forbindelse med at Christian Kjær fejrede sin 70-års fødselsdag for nu fire år siden.

SE og HØR har kontaktet Michala Kjær, som dog ikke ønsker at kommentere historien.

– Michala Kjær har ingen kommentar, siger hendes PR-agent Signe Sehested Lund.

Læs hele historien om Michala Kjær og familiefejden i denne uges SE og HØR, der er på gaden i morgen.

Se flere billeder af Michala Kjær i galleriet herunder

Michala Kjær: Fra baby til babe

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close