Nyheder14. november 2016

Sundhedsguruen anklaget: Bitz i kopiskandale

Den tidligere TV2-mand Christian Bitz bliver beskyldt for at have kopieret sin stelserie direkte fra en konkurrent.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fe-69576.jpg
 Foto: All Over

"Uperfekt" hedder Christian Bitz’ bog fra 2014, og nu tyder det på, at der kunne været noget om snakken.

Den populære ernæringsekspert er nemlig indirekte blevet slæbt i retten af keramikvirksomheden K.H. Würtz for at kopiere deres keramikstel.

Siden begyndelsen af 2016 har Bitz lagt navn til en serie af keramik og tallerkner, som bliver lavet hos en af K.H. Würtz’ konkurrenter, men inspirationen til designet kommer ikke bare fra Bitz’ fri fantasi, lyder anklagen.

På besøg hos fjenden Det fremgår således af påstanddokumentet, at Christian Bitz i vinteren 2015 besøgte den danske virksomhed for at høre mere om fremstillingsprocessen, og et år senere, var han så klar med bitzshop.dk, med alt hvad hjertet kan begære af stentøj.

Den populære TV2-mand hævder dog, at det er ham selv og kæresten, som har stået for designet, der nu er genstand i en regulær kopiskandale.

De fine tallerkner fra K.H. Würtz blev tidligere brugt på restaurant NOMA, som i flere år blev udnævnt til den bedste restaurant i verden.

Christian Bitz siger til SE og HØR, at han ikke vil kommentere på den igangværende sag, men han ser frem til rettens afgørelse.

Sponsoreret indhold