Nyheder25. oktober 2022

Sundhed.dk advarer: Der er falske mails i omløb

Flere kvikke borgere har netop gjort sundhed.dk opmærksom på, at der er i øjeblikket florerer flere mails rundt, hvor modtageren bliver tilbudt et specifikt beløb. Men man skal IKKE trykke på linket, lyder det
Sundhed.dk
Har man modtaget den pågældende mail, bør man se bort fra den eller slette den.
 Foto: Sundhed.dk / PR

Hvis du har modtaget en mail eller sms, hvor der står sundhed.dk i afsenderfeltet, gælder det om at være ekstra vågen.

Lige nu cirkulerer der nemlig flere falske beskeder rundt, hvor en række svindlere udgiver sig for at være fra sundhedsplatformen og forsøger at narre modtageren til at klikke på et link.

Det skriver sundhed.dk i en pressemeddelelse.

Slet den omgående!

I beskederne, der til forveksling ligner noget fra sundhed.dk, står der blandt andet, at modtageren kan få et specifikt beløb, såfremt man klikker på et link i den pågældende mail.

Men selv om det kan lyde fristende, lyder meldingen fra sundhed.dk dog på, at man ikke bør tage ordene for gode varer.

– Det er svindel, og sundhed.dk anbefaler, at man sletter den pågældende mail eller sms omgående, oplyser de i en pressemeddelelse.

Faktisk er der aldrig penge mellem sundhed.dk og borgerne, så hvis man bliver tilbudt et specifikt beløb, bør man altid slette mailen.

– En god rettesnor er, at der aldrig er penge mellem sundhed.dk og borgerne. Så hvis du får en mail fra os, hvor du bliver tilbudt penge eller bedt om indsætte penge på en konto til os, kan du være sikker på, at det er svindel, siger vicedirektør i sundhed.dk, Mette Jørgensen.

Sponsoreret indhold