"Sukkertoppen"-dommer hopper over til "Den store bagedyst"

På søndag har anden sæson af \

På søndag har anden sæson af "Sukkertoppen" med konditorerne Ronnie Holmen, Mette Blomsterberg og Nikolaos Strangas i front premiere på TV 2.

Foto: Nordisk Film / TV 2

På søndag klokken 20 ruller anden sæson af "Sukkertoppen" over skærmen på TV 2, og snart kan bageglade grækere nyde godt af en af programmets dommere. 

Konditoren Nikolaos Strangas, der oprindeligt er fra Grækenland, har nemlig annonceret, at han skal være dommer i den græske udgave af "Den store bagedyst". 

Artiklen fortsætter under billedet.

Som I måske har opdaget, har jeg solgt butikken på Åboulevard. Det har været 7 FANTASTISKE år på boulevarden. Jeg har elsket hvert et minut og jeg vil gerne takke alle mine skønne kunder igennem tiden - det har været en sand fornøjelse, at forsøde jer! Nu er det tid til nye kage eventyr! Og det første kapitel starter i Grækenland, hvor jeg har fået chancen for, at være en del af den Græske Store Bagedyst. Jeg skal være dommer på programmet og jeg GLÆDER mig! Jeg har masser af idéer til fremtidige søde projekter i både Danmark & Grækenland og jeg håber at I vil følge med mig på mine nye eventyr! Niko . . . #thankyou #pastry #tvchef#staytuned #copenhagen #athens #bakeoffgreece #newadventures #pastrychef #sweetlife #strangas

Et opslag delt af Nikolaos Strangas (@strangaspastry) den

- Nu er det tid til nye kageeventyr! Og det første kapitel starter i Grækenland, hvor jeg har fået chancen for at være en del af den Græske Store Bagedyst. Jeg skal være dommer på programmet, og jeg GLÆDER mig, skriver Strangas, der i den anledning også har solgt sin butik i København, hvorfra han solgte macarons, konditorkager og bryllupskager. 

Strangas kreerer også jævnligt søde sager i "Go' Morgen Danmark", og det fortsætter han med, fortæller han i kommentarfeltet til billedet, han har lagt på sin Instagram-profil. 

"Den store bagedyst"-dommer Markus Grigo ønsker sin TV-kollega tillykke med den nye tjans i kommentarfeltet:

- Så kan vi jo besøge dig som gæstedommer, når I kører dansk tema. Held og lykke med det hele, skriver den tyske kok til den græske konditor.  

På sin egen Instagram afslører Markus Grigo også, at han og resten af "Det store bagedyst"-hold netop er færdig med at optage syvende sæson af det populære bageprogram, der sendes til efteråret. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close