Nyheder4. juli 2018

"Sukkertoppen"-dommer hopper over til "Den store bagedyst"

Nikolaos Strangas, der er dommer i TV 2's "Sukkertoppen", skal være dommer i den græske version af "Den store bagedyst"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-07-04_kl._17.04.11.png
 Foto: Nordisk Film / TV 2

På søndag klokken 20 ruller anden sæson af "Sukkertoppen" over skærmen på TV 2, og snart kan bageglade grækere nyde godt af en af programmets dommere.

Konditoren Nikolaos Strangas, der oprindeligt er fra Grækenland, har nemlig annonceret, at han skal være dommer i den græske udgave af "Den store bagedyst".

Artiklen fortsætter under billedet.

- Nu er det tid til nye kageeventyr! Og det første kapitel starter i Grækenland, hvor jeg har fået chancen for at være en del af den Græske Store Bagedyst. Jeg skal være dommer på programmet, og jeg GLÆDER mig, skriver Strangas, der i den anledning også har solgt sin butik i København, hvorfra han solgte macarons, konditorkager og bryllupskager.

Strangas kreerer også jævnligt søde sager i "Go' Morgen Danmark", og det fortsætter han med, fortæller han i kommentarfeltet til billedet, han har lagt på sin Instagram-profil.

"Den store bagedyst"-dommer Markus Grigo ønsker sin TV-kollega tillykke med den nye tjans i kommentarfeltet:

- Så kan vi jo besøge dig som gæstedommer, når I kører dansk tema. Held og lykke med det hele, skriver den tyske kok til den græske konditor.

På sin egen Instagram afslører Markus Grigo også, at han og resten af "Det store bagedyst"-hold netop er færdig med at optage syvende sæson af det populære bageprogram, der sendes til efteråret.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sponsoreret indhold