Nyheder 6. september 2011

Sukkerchok: Derfor gik vi fra hinanden

Kat Stephie Holst løfter nu sløret for, hvorfor trekløveret har valgt at stoppe samarbejdet
Kat Stephie Holst fortæller nu, hvorfor Sukkerchok gik i opløsning
Kat Stephie Holst fortæller nu, hvorfor Sukkerchok gik i opløsning
Foto: All Over

Da Sukkerchok mandag i en kortfattet pressemeddelelse oplyste, at de går i opløsning, fortalte de ikke hvorfor. Nu fortæller Kat Stephie Holst, hvad der ligger til grund for beslutningen.

- Vi er blevet enige om, at vi ønsker at stå lidt på egne ben og tage imod nye udfordringer, og at en pause er det helt rigtige for os lige nu, oplyser Kat Stephie Holst, som dog ikke har planer om at lægge musikken helt på hylden.

Læs også: Kat har det ikke nemt på tv

- Jeg vil stadig bruge min tid på musikken, som altid har været en stor del af mit liv og selvfølgelig på Voice Tv, hvor jeg er vært, fortæller Kat og afslører, at hun også har en skuespiller gemt i maven:

- Ud over det, elsker jeg skuespil og jeg vil generelt være positiv stillet overfor de ting og udfordringer, der skulle komme på bordet. Jeg har utrolig meget jeg kan bidrage med og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden vil bringe, lyder det optimistisk fra sangeren.

Læs også: Kat Stephie: Endnu frækkere


Sukkerchok for nogle uger siden til modeugen (Foto: All Over)

Også hendes nu tidligere kollega, Malene Quist, har planer om at udvide sit CV med andet end sang.

- Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at lave fjernsyn, og nu har jeg nogen spændende projekter forude, men jeg kan desværre ikke fortælle mere om det, sagde Malene Quist mandag til ekstrabladet.dk.

Se, eller gense dengang Sukkerchok gæstede Paradise Hotel:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.
Sponsoreret indhold