Nyheder10. oktober 2016

Succesvært kæmper med selvværdet

Vært på 'Café Hack', Søren Dahl, føler en evig trang til at bevise, at han er god nok
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren-dahl-top.jpg
 Foto: All Over Press)
Café Hack på P4 er et af de mest populære radioprogrammer overhovedet herhjemme. Hver uge stiller omkring en million lyttere radioen ind på kanalen søndag formiddag for at lytte til værten Søren Dahl, der interviewer en kendt dansker i sit mangeårige succesprogram.
Oprindelig begyndte programmet som et eksperiment på hverdags-eftermiddage, men siden rykkede det til søndag, og det varer ikke længe, inden Søren Dahl runder udsendelse nummer 1.000. Søren Dahl er uddannet musikpædagog og er ferm på klaveret, og komiske evner har han også. Det er en kombination af disse færdigheder og hans styrke som interviewer, der trækker de mange lyttere til uge efter uge. Men selv om han kunne læne sig tilbage og nyde succes'en, så ligger det ham fjernt, siger han i et interview med BT. Det er et levn fra barndommen, at man altid kan gøre det bedre. Han stammer fra Thy og er barn af hjemmesygeplejerske og en farvehandler, og der var ikke mange penge i hjemmet, hvor Søren havde fem søskende. - Der er ingen tvivl om, at jeg især som barn har følt, at fordi jeg var rødhåret, gik i søndagsskole, og fordi mine forældre ikke tjente så mange penge, at jeg så skulle gøre mig gældende, siger Søren Dahl til BT.
https://imgix.seoghoer.dk/soeren-dahl-art.jpg
 (Foto: All Over Press)
58-årige Søren Dahl slikker stadig sårene efter sidste års brud med kæresten gennem 12 år, Tine. (Foto: All Over Press) Med Café Hack er han landet på rette hylde, selv om tvivlen stadig nager. - I de senere år har jeg med Café Hack følt, at det, jeg bidrager med til fællesskabet, er o. k., smiler han og tilstår, at han stadig i ny og næ skal sige til sig selv, at det, han laver, er godt nok, siger han til BT. Han har flere længerevarende parforhold bag sig og to sønner på 15 og 17 år. Lige nu er han single, men håber, at der med tiden dukker endnu en kvinde op i hans liv. - Jeg ville være ulykkelig, hvis jeg som gammel skulle sidde alene tilbage. Det kan jeg slet ikke forestille mig - det håber jeg ved gud ikke, siger Søren Dahl til BT. Se stort galleri med Søren Dahl i sit sommerhus i Ebeltoft og i leg med sin hund, Ramsey:

Søren Dahl 10102016

null

Sponsoreret indhold