Stort interview med Ed Sheeran: Kæresten har ændret hans liv

Den 1. april gæster briten Herning i Jyske Bank BOXEN, og koncerten blev meget hurtigt udsolgt.

Den 1. april gæster briten Herning i Jyske Bank BOXEN, og koncerten blev meget hurtigt udsolgt.

(Foto: All Over Press)

Der var en periode, hvor Ed Sheeran fyldte lidt mere i landskabet, men i dag viser han dog en slankere figur.

– Jeg var ikke presset til at tabe mig. Jeg var bare meget usund, forklarede Ed Sheeran, der blandt andet havde taget godt for sig af junkfood, øl og cigaretter.

Kæresten Cherry Seaborn er hockeyspiller på højt plan, og den forelskede Sheeran havde svært ved at undvære kæresten på hendes daglige løbetur.

– Når personen, du elsker, forsvinder en halv time hver morgen for at forlænge sit liv, får du lyst til at gøre det samme, siger den rødhårede brite og griner, da SE og HØR møder ham.

Han forklarede, at det eneste, han aktivt gør, er at løbe med hende hver morgen. Der er dog flere gange, hvor Ed Sheerans fysiske udfoldelser har været grundlaget for en musikvideo.

Vi så det i musikvideoen til ”Thinking Out Loud”, hvor den populære sanger svingede rundt med en professionel danser. Der skulle presses flere danse- og træningstimer ind hver dag under Ed Sheerans sidste turné for, at han kunne ligne en, der faktisk kunne danse.

Den hemmelighedsfulde kæreste har altså med andre ord været med til at holde sangeren på den sunde sti, og han afslører, at han sågar er i gang med at kvitte cigaretterne.

– Jeg tager måske en hver anden dag, men kun hvis jeg har drukket, siger han. 

Den 1. april gæster briten Herning i Jyske Bank BOXEN, og koncerten blev meget hurtigt udsolgt. 

Læs hele det store interview med Ed Sheeran i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close