Nyheder20. februar 2017

Stort galleri: Dorthe Kollo og datteren i New York

Selvom Dorthe Kollo fylder 70 til sommer, og datteren Jil Larsen er 33 år, så føler de sig lige så meget som slyngveninder som mor og datter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/9800.jpg
 (Foto: Waha Press)

Ganske vist er de mor og datter, men når Dorthe Kollo og Jil Larsen hygger sig sammen, er aldersforskellen på de 36 år helt umærkelig. Så er de begge nærmest som et par teenagepiger.

33-årige Jil bor i New York, hvor hun har sin egen forretning, Magic Mix Juicery. Men der er ekstra gang i den, når mor kommer på besøg.

– Bortset fra, at vi taler sammen hver dag på f.eks. Skype, så rejser jeg gerne over til hende ca. hver tredje måned og er der i en uge. Så råhygger vi os og går nærmest rundt med hinanden om halsen hele tiden. Vi er meget tætte og har det altid sjovt, siger Dorthe Kollo.

– Vi føler os ikke bare som mor og datter, men lige så meget som slyngveninder. Selv om jeg jo er ved at blive en gammel pige og godt kan give Jil nogle moderlige råd, siger Dorthe Kollo, der fylder 70 år til sommer.

Og selv om den talentfulde dansktop-stjerne ofte besøger sin datter i den amerikanske storby, så glæder hun sig hver eneste gang.

- Jeg glæder mig til hver gang, jeg skal besøge Jil i New York – og lige nu er jeg ved at planlægge min næste tur.

Se de mange billeder af Dorthe Kollo og dattteren Jil på rundtur i New York i det store galleri herunder:

Dorthe Kollo på besøg i New York

Sponsoreret indhold