Nyheder27. januar 2022

Store ændringer i Badehotellet: Molly bliver enke

Han har været med siden første sæson af den populære serie ’Badehotellet’, men når den nye sæson ruller hen over skærmen d. 6. februar, er Kristian Halken, der spiller Peter Andreas, ikke til at se.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/badehotellet_vi_molly_peter_andreas.jpg
 Foto: TV2 Mike Kollöffel

Han har siden sæson et skrantet, og lungerne var aldrig helt gode. Til gengæld var kærligheden stor mellem Peter Andreas og Molly i badehotellet.

Men alting har en ende, og nu har TV2 skrevet på en pressemeddelelse, at Molly Andersen, der er spillet af Bodil Jørgensen, fra den nye sæson er enke.

Ifølge pressematerialet dør karakteren Peter Andreas af et hjertestop.

-Peter Andreas’ hjerte kunne ikke klare, at tyskerne begyndte at plastre klitterne til med bunkers og slet ikke at være vidne til, hvor ivrigt deres naboer valgte at hjælpe fjenden med byggeriet.

Kalenderen passede ikke

Kristian Halkens exit skyldes kalenderlogistik har TV2’s kommunikationsafdeling fortalt til B.T.

-Der er ikke andet i det, end at jeg simpelthen ikke havde tid. Kalenderne passede bare ikke sammen, forklarer han om sin pludselige forsvinden.

Derudover skriver B.T. at han ikke selv har indflydelse på, hvordan hans karakter skulle dø, men at han synes, det er en fin forklaring, forfatterne er kommet frem til.

Sponsoreret indhold