Nyheder23. januar 2023

Stor mystik: Har du glemt din kat på toget til Aarhus?

En kat er søndag blevet efterladt i toget mellem Køge og Århus, og der bliver nu ledt med lys og lygte efter den glemsomme ejer på de sociale medier
Den efterladte kat har det godt i Århus, men Dyrenes Beskyttelse savner stadig at høre fra ejeren 
Den efterladte kat har det godt i Århus, men Dyrenes Beskyttelse savner stadig at høre fra ejeren
 Foto: Facebook, Fundne og bortløbne katte

Du kender huskeremsen, når du skal ud ad døren eller stige af toget. Taske, pengepung, nøgler, mobiltelefon.

En togpassager på vej fra Køge til Århus glemte øjensynligt at tilføje en ret så væsentlig del af denne remse.

Nemlig… Katten.

I et opslag i facebookgruppen ”Fundne og bortløbne katte” er der lige nu bud efter ejeren af den hverken chippede eller øremærkede kat, som blev fundet i en orange transporttaske i toget C165 søndag eftermiddag.

”Katten er i sikkerhed og befinder sig i Århus,” lyder beskeden i opslaget, der er delt over tusinde gange på under 15 timer.

Meget peger i retning af, at katten er blevet efterladt i toget, og siden fundet på endestationen. Der er nemlig ikke noget, der tyder på, at ejeren har været ombord over den sidste strækning mellem Horsens og Århus.

Men her har katten så altså rejst på egen pote.

Forfatteren til opslaget, der tilsyneladende selv er tilknyttet Dyrenes Beskyttelse i Århus, har dog været nødt til at lukke for kommentarerne, da der tidligt herskede en fjendtlig og fordømmende tone overfor ejeren af katten.

SE og HØR forsøger i skrivende stund at få kontakt til kvinden bag efterlysningen for at høre om seneste status på jagten efter kattens ejer.

Sponsoreret indhold