Nyheder19. december 2022

Stor lykke: Skrabede sig til to millioner på indkøbsturen

En mand fra Aalborg fik sig noget af en glædelig overraskelse, da han var gået i Føtex for at handle kort før lukketid
En mand fra Aalborg kan se frem til en lækker bonus hver måned i de næste 13 år.
En mand fra Aalborg kan se frem til en lækker bonus hver måned i de næste 13 år.
 Arkivfoto: Torben Klint/Ritzau Scanpix

13.000 kroner skattefrit hver måned de næste 13 år.

Det lyder ikke helt dumt, og det er, hvad en mand fra Aalborg har vundet, da han var rendt i Føtex kørt før lukketid.

– Jamen, jeg er i Føtex. Ved aftenstid. Jeg står og skraber det her quick-lod, og så … jamen, i det første felt er der ikke noget, men i det næste felt, altså der er ikke så meget lys, men så kommer der to af de der, hvor jeg skal ramme tre, og så kan jeg se, at jeg har tre på 13! 'Er den god nok??!', fortæller manden i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

– Det var ikke sådan, at jeg løb rundt i butikken, men der var ikke så mange mennesker, og jeg kom bare til at gå rundt i Føtex og smilede. Jeg gik rundt og kiggede og kunne ikke finde ud af, hvad jeg skulle have, og så købte jeg bare blandselvslik for 50 kroner, fortsætter han.

Manden vandt på loddet Mega Quick, hvor en af de store præmier netop er 13.000 skattefrit om måneden i 13 år. I alt løber det op i en samlet gevinst på 2.028.000 kroner.

For manden er det da også en rigtig god supplering til lønnen, men gevinsten giver ham nu lov til at drømme om at gå tidligere på pension.

– Det her vil ændre en hel del for mig i forhold til pension og sådan noget. Nu har jeg mulighed for at gå lidt før, og jeg kunne godt tænke mig at lave andre ting, end at arbejde. Jeg har lavet fysisk arbejde siden jeg var 17 år …, fortæller manden, der dog ikke kommer til at kede sig.

– Jeg kunne godt tænke mig at dyrke noget sport. Løbe en tur, se noget fjernsyn, se cykelløb. Jeg kunne godt tænke mig at cykle selv. Jeg interesserer mig meget for cykelsport.

Han har netop fået udbetalt den første rate af de 13.000 kroner, og selv om det da varmer, så er det ikke et beløb, der forandrer hans liv lige med det samme. Og det han det egentlig rigtig fint med.

– Jeg tror egentlig, at det for de fleste ville være en fornuftig måde at få så mange penge på. Hvis jeg fik dem alle på en gang, så ville jeg nok hurtigt være fattig igen, griner han.

Sponsoreret indhold