Nyheder13. august 2022

Stor ændring på Snapchat: Nu kommer der forældrekontrol

Opdateringen kommer til Danmark i løbet af efteråret
Snapchat er tidligere blevet kritiseret for de selvdestruerende beskeder. nbsp; 
Snapchat er tidligere blevet kritiseret for de selvdestruerende beskeder.
 Foto: Ritzau Scanpix

Snart vil den populære app Snapchat lancere en splinterny opdatering, som vil indeholde store og betydelige ændringer for brugerne.

Som noget helt nyt har Snap Inc., som står bag appen, nemlig besluttet at udrulle en ændring, som skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på det sociale medie.

Det skriver Snap Inc. ifølge erhvervsmediet Finans.dk.

Opdateringen kommer, efter at Snapchat flere gange har været i mediernes søgelys, da mediet er blevet kritiseret som "et tilflugtssted for krænkere".

På mediet forsvinder beskederne nemlig, så snart modtageren har set dem, og derfor er det også med til at besværliggøre arbejdet for politiet, hvis de skal efterforske eventuelle krænkelsessager.

– Efterhånden som vores samfund fortsætter med at vokse, ved vi, at forældre og omsorgspersoner ønsker yderligere måder at hjælpe med at holde deres teenagere sikre, skriver Snap Inc. og fortsætter:

– Det er derfor, vi introducerer et nyt værktøj i appen kaldet Family Center, som vil hjælpe forældre med at få mere indsigt i, hvem deres teenagere er venner med på Snapchat, og hvem de har kommunikeret med, uden at afsløre indholdet af disse samtaler.

Den præcise dato for hvornår opdateringen kommer til Danmark, er endnu ikke offentliggjort. Men ifølge planen vil det ske i løbet af efteråret.

Sponsoreret indhold