Heick om mandens ulykke: Stop med at kalde os heldige

Annette Heick er træt af, at mandens ulykke bliver kaldt heldig

Annette Heick er træt af, at mandens ulykke bliver kaldt heldig

(Foto: All Over Press)

For et år siden brækkede Annette Heicks mand, Jesper Vollmer nakken i en badeulykke i Thailand. Takket være en kvinde, der reagerede hurtigt overlevede han og genvandt førligheden efter hård genoptræning.

Det har fået folk til at fortælle Annette Heick, at familien har været heldig, men den udlægning har hun svært ved at forstå. Jo, selvfølgelig var det heldigt, at Jesper overlevede, men der stopper heldet, mener den kommende Grand Prix-værtinde.

- For var det heldigt, at min mand overhovedet var udsat for en ulykke? Var det heldigt, at han lå 6 måneder på hospitalet? Er det heldigt, at han har mén for livet? Er det heldigt, at han aldrig kan søge et normalt arbejde igen? Er det heldigt, at vores tilværelse blev vendt 100% på hovedet? Er det heldigt, at vi hver dag slås med problemer, som påvirker vores familie og afskærer vores børn fra mange af de ting, de før tog for givet? spørger Annette Heick retorisk i sin klumme på bt.dk

Familien offentliggjorde torsdag, at Jesper Vollmer stopper som køkkenchef i Kongehuset. Sammen danner han og Annette selskabet Rå ApS i parrets hus på Bornholm, hvor virksomheder kan holde møder.  

Se eller gense videoen, hvor Jesper Vollmer kom gående til premieren på "My Fair Lady", to måneder efter ulykken 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close