Nyheder8. april 2017

Støtten strømmer til Sverige fra kendte

Fredagens angreb i Sveriges hovedstad, Stockholm, har sendt sorg og chokbølger gennem verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blomster_1.jpg
 Foto: All Over Press)

Fredag eftermiddag kørte en lastbil ind i en menneskemængde på Drottninggatan i den centrale del af Stockholm og bragede efterfølgende ind i parfumeafdelingen i varehuset Åhléns, hvor den brød i brand.

Fire personer har mistet livet, og 15 er sårede. Svensk politi har ifølge nyhedsbureauet TT pågrebet og anholdt en mand, som er mistænkt for at have siddet bag rattet i lastbilen.

Han mistænkes for drab gennem terrorhandling, oplyser den svenske anklagemyndighed.

Angrebet har sendt chokbølger gennem verden, og kondolencerne er strømmet til Sverige.

Den professionelle danser Mads Vad er blandt dem, der udtrykker sin sorg og støtte til vores nordiske naboer.

- Fløj over Stockholm for nogle uger siden og syntes, der var så smukt. Det er der stadig, og svenskere er seje, skriver "Vild med dans"-veteranen på Instagram til billedet af et lysende Stockholm taget gennem et flyvindue.TV2-nyhedsværten Cecilie Beck har også delt et foto af den svenske hovedstad oplyst i tusmørket.- Stockholm, min smukke ven, skriver hun under hashtaggene "brødre og søstre" og "kærligheden vil sejre".


Sangerinden Nabiha sender også sin kondolence gennem det sociale medie, hvor hun har delt et billede af et lyserødt hjerte.- Mit hjerte går ud til befolkningen i Stockholm, ofrene og deres familier, skriver hun under hashtagget "slut hadet".


Skuespillerinden Mathilde Norholt udtrykker sin sorg og støtte ved at dele et billede af ordet "Stockholm", hvor det første "o" er skiftet ud med et hjerte.- Kære venner, jeg håber, I er i sikkerhed, skriver hun efterfulgt af endnu et hjerte.

Se opslagene herunder:

Sponsoreret indhold