Nyheder18. oktober 2016

Stjerneskuddet Sidse Babett nyder de små stunder

Sidse Babett Knudsen er højaktuel i to Hollywood-produktioner, og danskeren forsøger at nyde alle øjeblikke.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sidse-babbet.jpg
 (Foto: All Over Press)

To danske gallapremierer på to store Hollywood-produktioner på bare to uger. Det er sådan tilværelsen er for den danske skuespillerinde Sidse Babett Knudsen lige i øjeblikket.

I starten af oktober gjaldt det premieren på HBO's nye serie "Westworld", hvor skuespillerinden har en gennemgående rolle. Onsdag var det så premieren på filmen "Inferno", hvor hun spiller over for stjernen Tom Hanks.

- Det føles lidt som et overflødighedshorn med de her premierer. Normalt bliver de fordelt over længere tid, men lige nu kommer de lige efter hinanden, fortæller skuespillerinden på den røde løber til gallapremieren på "Inferno", og fortsætter:

- Både "Westworld" og "Inferno" repræsenterer lange perioder i mit liv og nogle kæmpe oplevelser, så det er ret voldsomt, at det hele bare kommer på én gang med så kort tid mellem hinanden.

Men selv om der er fart på for tiden, så har skuespillerinden, der fik os alle til at sige "bare ærgerligt, Sonnyboy" i halvfemserne, nogle få øjeblikke, hvor hun har overskud til at trække vejret og være til stede. For eksempel til verdenspremieren på "Inferno" i Firenze.

- Vi var til middag inde i dåbskapellet San Giovanni, hvor vi sad foran de meget berømte gulddøre, som bliver kaldt for Paradisporten. Dan Brown og hans kone var med til middagen, og det er hende, der har researchet alle hans bøger. Hun fortalte mig, hvad alle indgraveringerne betød og repræsenterede. Der sad jeg bare og nød skønheden i hele øjeblikket.

Verdenspremieren i Firenze var dog ikke det eneste øjeblik, hvor den danske stjerneskuespiller var omgivet af historiske værker.

Hele filmen er nemlig optaget på museer og i kirker i Firenze, Venedig og Istanbul.

Filmatiseringen af Dan Browns bog kan opleves fra torsdag, hvor "Inferno" vises på biograflærreder over hele landet.

Sponsoreret indhold