Nyheder6. januar 2014

Stjernernes nye trend

Sådan har du aldrig før set skønheder som Christiane Schaumburg-Müller og Shirley
Af af
Christiane Schaumburg-Müller har startet en ny trend på Instagram
Christiane Schaumburg-Müller har startet en ny trend på Instagram
 Foto: Mikael Rieck

En ny trend blandt danske skønheder har fundet vej til det sociale medie Instragram. Her lægger stjerner som Christiane Shaumburg-Müller og Shirley billeder af dem selv op - og det er ikke de typiske skønhedsbilleder, der er fundet frem. Det er snarere billeder, hvor stjernerne hylder deres "utallige" rynker.

Shirley: Frygter for sin udløbsdato

Den populære skuespiller og tv-vært Christiane Scaumburg-Müller var den første, der hyldede folderne i ansigtet ved at lægge et billede af sig selv på Instagram med følgende tekst:

- Jeg prøver lige at løfte øjenbrynene så meget jeg kan - det er faktisk svære end som så, man hvis man laver fiske mund er det nemmere?? jeg er snart 32 (26 januar - så fik i lige den med) og jeg mindes faktisk at have haft pande rynker altid, har i hvert fald ikke lagt mærke til en forandring - så dette billede er bare en hyldest til panderynker ... WE love you over and out!!!

Christiane Schaumburg-Müller: Sådan bliver hun smuk

Det tog ikke lang tid, før sangeringen Shirley fulgte efter og lagde et billede af sine rynker på Instagram, hvor hun 'truede' med flere rynke-billeder i fremtiden:

- Hahahaha, inspireret af @Christianesm lægger jeg nu også et smukt billede op med mimikrynker. Jeg har et gummiansigt og har SÅÅÅÅ mange linjer og rynker. Her får I et af de 'pænere' udtryk, men hvis I er heldige (andre ville sige uheldige) kommer der flere grumme rynkefotos i fremtiden ???? Det nye # hvis I vil være med på bølgen er #mitRynkedeJegMedFiskemund

Skuespilleren Julie Steincke vil 'også lege med', som hun skriver på sin Instagram-profil:

Hvis du vil se andre kendisser uden make-up, så søg på #mitrynkedejegmedfiskemund

Sponsoreret indhold