Nyheder2. maj 2016

Stjernerne fra "EN-TO-TRE-NU!": Vi er bare venner

Skuespillerne Clara Rosager og Nikolaj Groth har fået et tæt bånd, efter at de optog filmen ”En-To-Tre-Nu!”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160416_wen_-_film_5.jpg
Den første kærlighed kan være stor og stærk, men også svær. Det gælder i den grad for kæresteparret i den nye ungdomsfilm ”En-To-Tre-Nu!”, hvor hovedrollerne bliver spillet af 19-årige Clara Rosager og 21-årige Nikolaj Groth.
De to spirende stjerner er kommet tæt på hinanden efter at have optaget den gribende kærlighedsfilm. – Vi er blevet venner. For vi er kommet godt ind under huden på hinanden i arbejdet med denne her film. Det skaber et bånd, når man skal græde og vise store følelser over for hinanden, fortæller de to skuespillere, der begge har deres hovedrolle-debut på film. I virkeligheden er de to kolleger dog ikke blevet kærester. – Vi er begge singler, smiler de.
https://imgix.seoghoer.dk/tb_en_to_tre_nu_bioposter_0.jpg
Filmen ”En-To-Tre-Nu!” er instrueret af Barbara Rothenborg og har premiere i biograferne den 4. maj. Syg af kræft ”En-To–Tre-Nu!” er filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs bestseller og handler om den første rigtige kærlighed. Jeppe på 17 år og Cecilie på 16 år er nyforelskede og ved begge, at deres kærlighed er på lånt tid – at intet varer evigt. De er klar over, at de må nyde hvert sekund, for Cecilie er meget syg. I forbindelse med sin rolle besøgte Clara Rigshospitalet for at tale med unge piger, der er meget syge. – Inden jeg mødte pigerne, vidste jeg ikke, om jeg ville bryde helt sammen, for det er sådan et sårbart emne. Men de kræftsyge unge mennesker var fyldt med energi og positivitet, og det var en meget livsbekræftende oplevelse. Det gav mig gåpåmod til min rolle, fortæller Clara. Nikolaj nikker anerkendende til hende. – Det har været følelsesmæssigt hårdt for os begge. Når vi optog en svær scene, gik vi en tur for os selv for at bearbejde følelserne og ryste scenen af os. Det er også fedt at få lov til at vise stærke følelser. Så kommer man måske ud med noget, man har gået rundt med indeni, forklarer han. – Jeg har også selv prøvet at opleve en forelskelse, som Jeppe oplever, så det er rart, at jeg kunne trække på mine egne erfaringer, forklarer Nikolaj. Stak af sammen I filmen stikker de to unge af til sydens sol, så flere af scenerne er optaget på Gran Canaria. – Det var virkelig dejligt og et lyspunkt i optagelserne, siger Clara. – Vi var der en uge, hvor vi arbejdede meget, men der var en optagedag, hvor jeg havde en scene, hvor jeg skulle spise paella på stranden og ligge i poolen. Det var ikke så tosset, smiler Nikolaj.
https://imgix.seoghoer.dk/_mg_0909.jpg
I filmen spiller Nikolaj professionel basketballspiller. – Jeg kunne ikke spille basketball før. Så jeg har haft en personlig baskettræner, Rasmus Hammerich, som også spiller basketballtræner i filmen. (Foto: Christian Geisnæs og Henrik Petit) Fra ”Rita” til USA Mange kender Nikolaj Groth fra TV2-serien ”Rita”, hvor han spiller Ritas søn Jeppe.
https://imgix.seoghoer.dk/20160416_wen_-_film_31.jpg
(Foto: Kaspar Wenstrup) – Det har været en god oplevelse at lave ”Rita”, og jeg vil gerne fortsætte med at lave serier. Jeg tror dog ikke, der kommer mere ”Rita”, fortæller Nikolaj, der snart rejser til Amerika. – Jeg skal til USA at læse på en skuespillerskole i et par måneder. Det glæder jeg mig meget til. Jeg er aldrig blevet undervist i drama før, så det bliver dejligt at lære en masse skuespilværktøjer. I øjeblikket arbejder Nikolaj som vikar i en børnehave. Opdaget i Tivoli 19-årige Clara Rosager har spillet teater, siden hun var otte år, og har gået på skuespillerskolen Ophelia. Men de seneste år har hun arbejdet på fuldtid som model.
https://imgix.seoghoer.dk/20160416_wen_-_film_46.jpg
(Foto: Kaspar Wenstrup) – Jeg blev opdaget som model, da jeg var 15 år og stod i kø til Tivoli. Der kom to fotografer fra Los Angeles og spurgte, om jeg ville til casting på en modekampagne. Det ville jeg gerne, og så fik jeg kampagnen og tog til New York. Efter tre år som model savnede jeg virkelig skuespillet, for det er det, jeg altid har brændt for, fortæller Clara.

Sponsoreret indhold