Nyheder2. april 2013

Stine Kronborg: Nyd mig nøgen på dit kaffebord

Paradise Hotel-frækkerten skal være med i ny bog - helt afklædt
I en ny bog, kan du komme helt tæt på frække Stine Kronborg i hendes eget hjem
I en ny bog, kan du komme helt tæt på frække Stine Kronborg i hendes eget hjem
 Foto: Matt GrangerDet er vist de færreste danskere, der ikke har set Stine Kronborg uden tøj - både her på seoghør.dk, i SE og HØR og adskellige andre steder.

Nu bliver der imidlertid mulighed for at nyde dejligheden, der lige nu viser sine frække sider i "Paradise Hotel", og hendes kvindelige former på en helt ny måde.

Nemlig i en vaskeægte kaffebordsbog.

For halvandet år siden fik den frække dansker taget en række helt afklædte billeder i sit eget hjem i Australien af fotografen Matt Granger til hans projekt "Private Bodies" (Private kroppe, red.).

Stine Kronborg: Hede kys i Paradise-poolen

I over to år har Matt Granger taget billeder af personer uden tøj i deres private rammer.

De mange billeder bliver nu til en såkaldt kaffebordsbog på 200 sider, hvoraf Stine Kronborg kommer til at pryde flere med billeder fra både hendes bade- og soveværelse.

Det er i hvert fald planen.

Fotografen Matt Granger er nemlig ved at samle 30.000 dollars ind til udgivelsen, der kun bliver til noget, hvis han når at få samlet de sidste 6000 dollars ind inden for den næste uges tid.

Vil du støtte projektet kan du klikke her - og man kan jo kun håbe på at det lykkes, for hvem vil ikke gerne have nøgne Stine Kronborg liggende på sit kaffe- eller måske ligefrem natbord?

Du kan se flere billeder på Stine Kronborgs egen blog.

Og se frække Stine på slap line i "Paradise Hotel" i aften fra klokken 22 på TV3.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/faa9776774404dc4898e5656e8a0219b.jpg


Det er billeder som dette, der er taget i Stine Kronborgs eget badekar, der kommer til at pryde den nye fotobog (Foto: Matt Granger)

Fræk fredag: Nyd Stine Kronborg


Sponsoreret indhold