Nyheder10. februar 2009

Stine Kronborg: Ny tatovering

Den festglade poledancer har fået fin lille engel på sit håndled. Se her hvad den betyder
Stine Kronborg har udsmykket sig selv  med en engel på armen
Stine Kronborg har udsmykket sig selv med en engel på armen
 Foto: Thomas Laursen

Stine Kronborg mistede sin mor Margit, da hun var 12 år. Savnet er stadig stort og derfor har den sprudlende festpige og tidligere The Voice-vært fået tatoveret en engel på håndleddet.

- Den forestiller mig med vinger og er et symbol på, at jeg kan flyve op til min mor og tale med hende, siger Stine.

Den nye tusch blev lavet for knap en måned siden, da Stine Kronborg kom hjem fra Argentina efter optagelserne til programmet "Wipeout".

I programmet prøver kendte danskere kræfter med en enorm forhindringsbane, og oplevelsen var så stor, at Stine var nødt til at få lavet et minde om rejsen.
- Jeg har længe ville have tatoveringen, men det var først, da vi var i Argentina, at jeg tænkte: Nu gør jeg det!

Turen til Sydamerika var en uforglemmelig oplevelse

"Wipeout" presser deltagerne til det yderste - både fysisk og psykisk. Stine var flere gange i tvivl, om hun kunne klare den ekstreme forhindringsbane.

Nu, hvor hun igen er vendt hjem til Danmark, husker hun specielt tilbage på sammenholdet med de andre deltagere, der var med til at gøre rejsen til Sydamerika til en uforglemmelig oplevelse.

Blandt de andre deltagere er blandt andet nøgenmodellen Kira Eggers, fodboldspilleren Allan Nielsen og Brian fra "Singleliv" på Kanal 4.

Du kan følge Stines kamp på forhindringsbanen og se, om hun vinder de 50.000 kroner der er på højkant, når "Wipeout" får premiere på Kanal 5 til foråret.

Sponsoreret indhold