Nyheder6. februar 2014

Stine Kronborg: Mine bryster er fantastiske

Poledanseren er svært tilfreds med sine nye fortrin
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/6aad917cd4d0401397c448101d6077cb.jpg
 Foto: All OverHun var egentlig flad som et strygebræt, men efter en brystforstørrende operation er der kommet noget mere fylde hos de kvindelige fortrin.

Den farverige kendis har aldrig været bange for at vise sin muskuløse krop frem, men nu er hun rigtig tilfreds, når hun ser sig selv i spejlet.

Stine Kronborg nøgenamok
- De er fantastiske. Jeg var lidt usikker på, hvor lang helings-tid, der skulle være på brysterne. Der er så mange skræmmehistorier om piger, der ikke engang kunne tage armbøjninger et år efter operationen. Jeg kan intet mærke, selvom det kun er tre uger siden, jeg fik dem lavet. Lægen sagde ellers, at jeg ikke må løfte noget i seks uger, men jeg føler mig allerede parat til at gøre alt, siger hun til Ekstra Bladet.

Blondinen fik lavet de nye bryster i Florida, hvor hun også opholder sig i øjeblikket, men derefter er det åbent, hvor hun skal bo.

Mishandler sin krop

- Jeg savner mine venner og er træt af, at ingen kommer og besøger mig. Men nu er Tina Lund, som jeg anser for en af mine allerbedste venner, jo også flyttet. Vi må se, hvad der sker, siger hun til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e0f65981a1994c47b93f075300368133.jpg


Her er de nye babser (Foto: Instagram)

Sponsoreret indhold