Stig Tøfting skal skilles igen

Stig Tøfting og Betiina kunne ikke genfinde melodien

Stig Tøfting og Betiina kunne ikke genfinde melodien

Foto: All Over

For lidt over 1 år siden kom det for første gang frem, at Stig Tøfting og hans kone gennem 10 år, Betiina, skulle skilles.

Det var Betiinas beslutning, og Stig Tøfting lagde ikke skjul på, at han var meget ked af det.

- Selvfølgelig er jeg ked af det. Det er vel altid hårdest at være den, som bliver forladt. Jeg er ked af, at jeg ikke har været der for hende, og at jeg ikke længere gjorde hende glad, sagde Stig Tøfting dengang.

Læs også: Stig Tøfting: Jeg blev droppet

Skilsmissen blev dog aldrig en realitet, for sidste sommer meddelte parret, at de havde besluttet at give kærligheden en chance mere og prøve at redde resterne af deres ægteskab.

- Vi forsøger at få det til at fungere igen. Det er noget, vi skal arbejde med, og så må vi jo se, om det kan gå, sagde Betiina for 1 års tid siden til Billed-Bladet.

Læs også: Stig Tøfting: Kærlighed i luften

Desværre lykkedes det ikke for Stig Tøfting at holde på Betiina, som er mor til hans 3 børn, Markus, Maria og Mie på henholdsvis 4, 15 og 16 år. Hun flyttede fra deres fælles hjem i februar.

I dag afslører Ekstra Bladet, at de nu definitivt skal skilles.

- Det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden, men det er lang tid siden. Du kan bare skrive, hvad du har lyst til. Jeg har travlt i haven, meddeler den tidligere fodboldspiller med tilnavnet Plæneklipperen til avisen.

Dermed er en æra slut. Stig Tøfting har været kæreste med Betiina i 18 år, hvoraf de har været gift siden 2001.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close