Stig Tøfting: Her er mit store idol

Stig Tøfting afslører sine idoler

Stig Tøfting afslører sine idoler

Foto: Les CubeursEks-fodboldspilleren Stig Tøfting er kendt som en hård nyser - både da han løb op og ned af grønsværen og i det 'virkelige' liv, hvor han blandt andet har en dom for vold.

Men nu afslører den tidligere fodboldspiller over for Søndagsavisen, at han har en svaghed for film-klassikeren Pretty Woman:

- Jeg synes, at den er rigtig god, og jeg kan rigtig godt lide Julia Roberts og Richard Gere. Scenen, hvor hun er inde og købe tøj, men hvor ingen vil hjælpe hende, før hun kommer med hans kreditkort, synes jeg, er meget sigende. Det kunne jeg godt se ske i virkeligheden, og det tror jeg, at mange har været udsat for, siger Stig Tøfting til Søndagsvisen.

Stig Tøfting: Anholdt i nat

Også blandt sine tidligere bold-kolleger har Stig Tøfting en klar favorit:

- Jeg har altid haft stor respekt for Michael Laudrup, både som menneske og som fodboldspiller. Men jeg har ikke opført mig pænt nok til at kunne gå samme vej som ham, lyder det fra Stig Tøfting - måske med hentydning til den episode, der fandt sted i november sidste år. Her ragede Tøfting og hans søn uklar med ordensmagten og måtte tilbringe en nat bag tremmer efter en bytur i Aarhus.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close