Stig Tøfting får nyt job

Stig Tøfting skal være ekspert på TV3 SPORT. Foto: Thomas Laursen

Stig Tøfting skal være ekspert på TV3 SPORT. Foto: Thomas Laursen

Han har indtil nu siddet som fodboldekspert på Canal 9, men nu skifter Stig Tøfting til konkurrenten – han skal nemlig arbejde for TV3 SPORT i stedet.

Og der er ikke sommerferie længere for Stig Tøfting, 45, da han begynder med det samme – og han bliver en fast del af et panel af fodboldeksperter, som dækker Alka Superliga, Premier League og Champions League.

- Jeg er glad for at blive en del af holdet på TV3 SPORT. Det er en broadcaster med stærke rettigheder og som igennem flere år har vist sig visionære i at udvikle dækningen af fodbold. Det glæder mig at skulle arbejde sammen med tidligere holdkammerater og kollegaer, som jeg har stor faglig respekt for, og jeg ser frem til at give seerne min holdning til spillet på banen og i kulisserne. Jeg vil garantere, at jeg giver seerne min mening råt for usødet, også selv om det kan gå udover tidligere holdkammerater og folk jeg kender fra fodboldmiljøet. Det har været mit varemærke som ekspert indtil nu, og den stil har jeg tænkt mig at fortsætte med, lyder det fra Stig Tøfting i en pressemeddelelse fra TV3.

Tøfting kommer dermed på hold med en masse andre tidligere fodboldsspillere som Preben Elkjær, Jan Mølby, Jesper Grønkjær, Per Frimann, Peter Graulund, Poul Hansen, Peter Kjær, Jesper Thygesen, Martin Jørgensen.

- Vi blev ærlig talt noget overraskede, da Stig Tøfting pludselig blev ledig i sommerens rokade, for Stig besidder en masse evner som fodboldekspert. Han er vidende, erfaren, kontant og begejstret, og vi er sikre på, at Stig vil kunne bidrage positivt til dækningen af vores mange fodboldrettigheder. Stig har selv spillet på højeste niveau i flere lande – han har været træner og ekspert, og nu kommer han til at være på hold med en flok ambitiøse medspillere, som forhåbentlig kan få det allerbedste frem i Stig til glæde for TV-seerne. Vi er glade og stolte over, at Stig vil være med på vores hold, siger ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close