Nyheder19. februar 2009

Stig Tøfting: Deler øretæver ud

Den skaldede plæneklipper stiller op i bokseringen til fordel for velgørenhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/stig-toefting-bokser-jpg.jpg

Den tidligere fodboldlandsholdsspiller Stig Tøfting er storfavorit, når han på lørdag debuterer i bokseringen ved et stort anlagt stævne i K.B. Hallen i København.

Modstanderen bliver show-wrestleren Sidney Lee, der er kendt fra en række danske TV-programmer.

Bookmakeren Bet24 er ude med odds på kampen, og Stig Tøfting er kæmpefavorit. Tøfting giver blot pengene 1,50 gange igen, mens Sidney Lee giver odds 2,40.

- Vi vurderer, at det bliver en walkover for Tøffe. Dels har han grundet sit job og baggrund en ganske habil grundkondi, og dels ved vi jo, hvad han står for rent fysisk. Sidney Lee er også et ubeskrevet blad i boksesammenhæng, men har dog en vis erfaring i at optræde i bar overkrop - bl.a. som showwrestler og SE og HØR-mand. Vi vurderer dog ikke, at det rækker imod Tøffe, som jo er kendt for en uovertruffen vindermentalitet, siger Morten Havskov Olsen, oddssætter hos Bet24, i en pressemeddelelse.

Bookmakerfirmaets kilder fortæller, at Stig Tøfting, der i dag er assistenttræner i fodboldklubben Randers FC, klør på og nærmer sig kanonform.

- Boksetræningen hos Brian Mathiasen i Århus bør give ham den tekniske ballast, der trods alt skal til, siger Morten Havskov Olsen.

Sponsoreret indhold