Nyheder11. november 2010

Stig Rossen: På spanden

Sangeren har levet som en konge og er nu havnet i dyb gæld
Finanskrisen er også gået hårdt ud over underholdningsbranchen
Finanskrisen er også gået hårdt ud over underholdningsbranchen
 Foto: All Over

Musicalstjernen Stig Rossen indrømmer blankt, at han er en levemand af kaliber. Skræddersyet tøj for 50.000 kroner, en kæmpe villa på Fyn og en dyr juleturné har gjort et gevaldigt indhug i sangerens formue. Hans firma gav i år et underskud på over 800.000 kroner.

Læs også: Stig Rossen: Kørekortet røg

- Vi har været nødt til at sætte nogle af vores projekter ved huset på standby, og jeg har uden tvivl lært, at man skal passe på med at slå for meget ud med armene. Det er en hård branche, fortæller han til B.T..

22 julekoncerter landet over skal være med til at dække hullet i økonomien. Men det var selvsamme juleturné sidste år, der var med til at skabe det gigantiske underskud.

- Jeg fik skræddersyet tøj for 50.000 kroner. Der skulle laves nye kulisser. Ny scenografi. Hvide jakker til herrerne og hvide kjoler til damerne. Det gik fuldstændig amok. Hver gang der var noget på udgiftssiden - hvor min manager ellers er god til at holde mig nede - sagde jeg bare: Bestil! uddyber Rossen.

Læs også: Stig Rossen: Er blevet far igen

Stig bor på Fyn med sin kone Nina i en kæmpe villa fra 1924, som kræver megen vedligeholdelse. Men hverken Stig eller konen er villige til at flytte til et billigere sted.

- Vi bor i et dejligt stort, men rasende dyrt hus fra 1924. Det er juleturneen der gør, at vi kan blive boende, siger han.

Bliv venner med SEOGHØR.DK på Facebook og få adgang til masser af sladder og fede konkurrencer!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/november/stig-rossen-paa-spanden2-jpg.jpg


Stig Rossen og Nina Nancke har været sammen i 11 år og har sammen 3 børn (Foto: Peter Grosen)
Sponsoreret indhold