Stig Elling: I hundeslagsmål

Den etårige Lui fik sig noget af en forskrækkelse, og det samme gjorde dens ejermand, da Torben Zellers Buddah overfaldt lille Lui

Den etårige Lui fik sig noget af en forskrækkelse, og det samme gjorde dens ejermand, da Torben Zellers Buddah overfaldt lille Lui

Foto: Niels S. andersen og TV2

Stig Elling og hans mand, Steen Andersen, havde ingen anelse om, hvad der ventede dem, da de forleden var ude og lufte deres lille gravhund Lui på stranden i Tisvilde.

De kunne ikke vide, at Gun-Britt og Torben Zeller opholdte sig længere henne ad stranden med deres labrador. Og de kunne endnu mindre vide, at modefrisøren og skuespilleren mod alle regler ikke havde deres hund i snor. Og hvad værre var: At de ikke kunne styre bæstet.
Det opdagede de til gengæld.

Det er lørdag den 16. august om eftermiddagen, og hvidt sand står op i en sky bag den sorte kæmpehund, der kommer halsende imod dem.

- Pas på, løs hund! når Stig Elling lige at bjæffe, inden labradoren overfalder Lui.
Steen Andersen får i sidste sekund hevet gravhunden op i favnen, mens en tililende Torben Zeller undskylder mange gange og giver synderen en skideballe. "Du ejer ikke hele stranden", får hunden at vide.

Angriber igen

En skideballe uden den store konsekvens, skulle det vise sig.

- Han tager ikke sin hund i snor, og lidt efter kommer den igen farende og springer op ad Steen for at få fat i Lui.

Vi er for chokerede til at skælde ud, da Torben Zeller kommer løbende og undskylder for anden gang, fortæller en vred Stig Elling.

Han har tydeligvis genvundet fatningen.

- Nu bagefter synes jeg faktisk, han skal have at vide, at det er noget forbandet svineri. Hvorfor fanden har han ikke styr på sin hund? Hvorfor har han den ikke i snor? Det er en meget egoistisk opførsel, tordner Stig Elling.

- Torben Zellers undskyldninger kan jeg ikke bruge til noget. Det er da en mærkelig måde at agere på at lade hunden gå løs på os to gange, siger Stig Elling.

Bidsk Zeller

SE og HØR har forsøgt at indhente Torben Zellers version af hændelsesforløbet. Vi ville selvfølgelig gerne vide, hvorfor han ikke har sin labrador i snor, når han færdes på en offentlig strand. Men det fik vi ikke meget ud af.
- Du er ikke politi! Jeg har ingen kommentarer til jer, gøede Torben Zeller i telefonen til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close