Stig Elling: Afliv hunden Margrethe

Sidste gang den royale gravhund gik amok og bed en af garderne, blev dyrevennen Stig Elling rasende. For hundene er nærmest kendt for at være fuldstændig ustyrlige for deres royale ejer Henrik. Dengang truede Elling med en demonstration, hvis kongehusets bidske hund igen satte tænderne i folk.

- Det kan jeg stadig godt finde på. Jeg vil ikke udelukke, at jeg vil starte en demonstration, fortæller en harm hr. Elling, der selv har gravhunden Lui.

Han kan slet ikke forstå, at de ikke har bedre styr på deres gravhunde, og at de ikke gør noget ved det, når hundene angriber mennesker helt umotiveret.

- De skal se at få hunden aflivet. Kongehuset er slet ikke egnet til at have hunde, fortæller rejsekongen.

Han vil ikke love, at demonstrationen bliver til noget, men afviser bestemt ikke at gøre alvor af sit gamle løfte. I øjeblikket er han ved at komme sig over et anfald af stress, men udelukker ikke, at han på et tidspunkt vil have overskud til at stå i spidsen for demonstrationen.

Hvis du selv eller nogen, du kender, har haft en ubehagelig oplevelse med kongehusets hunde, så skriv en mail på kenb@seoghoer.dk, og fortæl om episoden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close