Nyheder23. oktober 2012

Stephanie Star: Jeg savner ham hver dag

Cougaren mistede sin halvandet år yngre bror
Stephanie Star forsøger at få det bedste ud af sin brors død, selvom det er hårdt.
Stephanie Star forsøger at få det bedste ud af sin brors død, selvom det er hårdt.
 Foto: Krestine Havemann/SBS MediaFor fem måneder siden måtte Stephanie Star tage afsked med sin lillebror, Maurizio, der efter et års sygdomsforløb tabte kampen om livet til kræft.

- Det var forfærdeligt. Han havde cancer i hele kroppen. Det sad både i lungerne, tyktarmen osv. Hver gang han havde været til en undersøgelse, fandt de nye steder, det havde bredt sig til, fortæller reality-stjernen, som i aftenens afsnit af "Rod i køkkenet" laver en ret, som hun dedikerer til sin afdøde bror.

Stephanie "Cougar": Nyt ansigt

- Der går ikke en dag, hvor han ikke er savnet. Det har været så hårdt, og det gik så uhyggeligt stærkt, fortæller hun.

Tabet af hendes bror har fået reality-stjernen til at sætte fokus på at bekæmpe kræft.

- Efterfølgende kan jeg se, hvor vigtigt det er at donere så vi kan komme den sygdom til livs, siger Stephanie, som derfor har lavet sin egen indsamling i forbindelse med Kræftens Bekæmpelse's kampagne "Knæk cancer".

Stephanie "Cougar": Bodypaintede bryster

- Jeg har selv givet 200 kroner, og jeg opfordrer alle omkring mig til at give et beløb. Alt kan hjælpe, om det så bare er 25 kroner.

Broderens tidlige død har også fået Stephanie til at tænke over, hvordan hun lever sit eget liv - både fysisk og psykisk.

- Efter han er gået bort er jeg begyndt at træne fire dage om ugen. Og så spiser jeg rigtig mange urter hele tiden. Jeg er også meget fokuseret på at få det bedste ud af livet og lave de ting, der gør mig glad, som f.eks. "Singleliv" og "Rod i køkkenet". Jeg ved, det er en kliche, men når man mister, bliver man mere taknemmelig for det, man har.

Se Stephanie fortælle om sin bror i klippet herunder og se mere i "Rod i køkkenet" i aften kl. 19.00 på Kanal 5.
Sponsoreret indhold