Nyheder3. juli 2015

Stem: Hvem er dagens Roskilde-hunk?

Årets Roskilde Festival er i fuld gang, og SE og HØR har fundet to frække fyre på festivalen, der begge kæmper om at vinde titlen som Årets Roskilde-hunk. Find og stem på din favorit i artiklen!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hunk_fredag_rafael_og_emil.jpg
 Mikael Rieck
SE og HØR er på Roskilde Festival for at finde en vaskeægte Roskilde-hunk: En lækker, fræk og festivalglad fyr, der trods manglende søvn, makrelmadder og evige tømmermænd stadig formår at se knaldhamrende godt ud.
I dag kunne vi ikke stå for disse to frækkerter – og nu er det op til dig at beslutte, hvem der er dagens hunk!
SE og HØR vil hver dag frem til lørdag kåre dagens vinder ud fra jeres stemmer. Til slut vil vinderne fra de forskellige dage så dystre om titlen som Årets Roskilde-hunk (og den heldige fyr vinder endda en partoutbillet til næste års festival) Vær med til stemme herunder i Facebook-tråden!
https://imgix.seoghoer.dk/_d0d02011.jpg
 Mikael Rieck
Navn: Rafael Alder: 21 år By: Ordrup Antal gange på Roskilde Festival: Dette er min anden gang på Roskilde Festival Mit bedste råd til at holde sig ren: Lad være med at holde dig ren. Ellers snup en tur i badesøen De tre vigtigste ting med på Roskilde Festival: Telt, lilleunderlag og sovepose Det skal jeg høre: Bikstok og Mew
https://imgix.seoghoer.dk/_d0d02131.jpg
 Mikael Rieck
Navn: Emil Alder: 18 By: Roskilde Antal gange på Roskilde Festival: Det er mit syvende år Mit bedste råd til at holde sig ren: Hop i badesøen De tre vigtigste ting med på Roskilde Festival: Bajere, damer og musik (ja, det er de vilde klichéer) Det skal jeg høre: Paul McCartney, Minds of 99, Die Antwoort

Sponsoreret indhold