Stein Bagger: Vanvittig julefrokost

Der er ingen tvivl om, at Stein Bagger bliver dømt, men det kommer til at gå hurtigere end forventet

Der er ingen tvivl om, at Stein Bagger bliver dømt, men det kommer til at gå hurtigere end forventet

Foto: All Over

Der blev i den grad kælet for de ansatte i IT Factory. Stein Bagger fyrede millioner af på firmafester, skriver B.T.

Lørdag skulle de i alt 45 ansatte i IT Factory have sat sig til bords til, hvad der skulle blive en helt og aldeles overdådig julefrokost.

Temaet for festen var Moulin Rouge, og der var lagt op til muntre timer i halvlumre omgivelser af rødt velour og dansende cancanpiger.

Anne Linnet var hyret til at give den gas med sine mange pophits, og skuespiller Søren Pilmark skulle trylle for forsamlingen. Herudover var fem artister fra det verdensberømte canadiske Cirque de Soleil blevet fløjet ind i anledning af festen.

Men nu, hvor skandalen ruller, og Stein Bagger er havnet bag tremmer, er den storslåede fest blevet aflyst og erstattet med en mere afdæmpet af slagsen.

IT Factorys udviklere holdt således deres egen julefrokost i weekenden. Her lå kuvertprisen noget under de 22.000 kroner, der ellers var lagt op til.

"Vi lavede selv maden, og der var ingen kunstnere", siger chefudvikler Nikolaj Strauss til B.T.

Sidste år svang Stein Bagger ellers guldkortet for de ansatte. Her blev der holdt julefrokost på det mondæne in-sted Piil & Co. i Dyrehaven nord for København.

Her underholdt Hanne Boel gæsterne sammen med skuespilleren Peter Mygind.

"Det virkede måske lidt meget, at Hanne Boel spillede for os forholdsvis få ansatte. Men vi troede jo, at alt gik godt", siger Nikolaj Strauss.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close